Nataos Key Nutrition

Nattokinase NSK-SD

Een uniek enzym

Door onze westerse levenswijze met veelal onregelmatige voeding, hoge consumpties van suikers, vlees en bewerkte voeding en het relatief hoge aantal stresssituaties, kan de behoefte aan ondersteuning van levensstijl en dieet verhogen.
 
Voedingssuppletie met een enzym zoals Nattokinase kan dan ook bijzonder prettig zijn om de compleetheid en kwaliteit van uw voeding en welzijn te verhogen.
 
Nattokinase is een enzym dat wordt gewonnen uit de traditionele Japanse voedingsbron ‘natto’. Natto is een sojaproduct (het door ons gebruikt is niet genetisch gemanipuleerd) dat ontstaat door fermentatie met Bacillus subtilis (ook wel Bacillus natto genoemd). Tijdens het fermentatieproces produceert deze Bacillus natto het enzym nattokinase.
 
Door verkeerde voedingsgewoonten en een ongezonde leefstijl (te weinig lichaamsbeweging, roken), kan extra voedingsondersteuning ook al op middelbare leeftijd verstandig zijn. Nattokinase NSK-SD is daarom niet alleen voor senioren van toegevoegde waarde. Het kan ook goed zijn deze enzymen te consumeren op middelbare leeftijd.
 

Aanbevolen gebruiksaanwijzing:

Neem 1 tot 2 capsules daags.

Inhoud:
Nattokinase NSK-SD wordt aangeboden in een verpakking met 60 vegetarische capsules.

Samenstelling:
Nattokinase NSK-SD bevat per vegetarische capsule:
___________________________________________________________
Nattokinase NSK-SD 2.000 FU /                 100 mg
(Glycine max L.) gefermenteerdsoja boon-extract
___________________________________________________________
Ingrediënten: HPMC (Vegetarische capsule ),
(Glycine max L.) gefermenteerdsoja boon-extract
___________________________________________________________


 
 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :