Nataos Key Nutrition

MCT Oil Superior

Pure middellange vetzuurketens als verantwoorde verzadige vetten

In onze moderne maatschappij eisen we veel van onszelf.
We moeten een full focus en actief leven leiden, sportief zijn en willen er liefst strak en goed uitzien. Gezonde voeding is hier echter belangrijk met waardevolle energiebronnen. Deze kunnen we halen uit koolhydraten, eiwitten en vetten.
Zeer geliefd zijn momenteel MCT’s. MCT, zijn vetzuren met een middellange keten. Bij MCT’s gaat het om de ketens met een lengte van 6 tot 12. Er zijn vier soorten vetzuren die deze structuur hebben: Capronzuur (C6), Caprylzuur (C8), Caprinezuur (C10), Laurinezuur (C12). Maar alle MCT’s zijn niet hetzelfde of actief .Hiervoor biedt Nataos een superieure MCT olie aan MCT Oil Superior.

Waarom MCT Oil Superior van Nataos?
MCT Oil Superior is een uiterst kwalitatieve vorm van Pure MCT’s met een hoog gehalte van 99% aan Caprylzuur C-8, om optimaal  en snel te kunnen genieten van alle voordelen van de beste vorm van middellange vetzuurketens.  Deze Pure C8 MCT olie is makkelijk verteer- en opneembaar en is 100% afkomstig van kokosolie en dus vegan.
Ze is ecologisch verpakt in glas en bevat geen goedkopere C10/C12 of andere oliën zoals koolzaad- of palmolie.
Kortom een bijzonder waardevolle energiebron uitermate geschikt voor een ketogeen dieet, ideaal voor mensen die iets meer willen met een actieve levensstijl of sporters.

Aanbevolen gebruik:

Neem 1 eetlepel per dag (15 ml) bij de maaltijd.

Inhoud:
MCT Oil Superior wordt aangeboden in donkerbruine glazen flessen van 480 ml en verpakt in een kartonnen doos (= volledige afscherming van het licht) waarop de lot- en houdbaarheidsdatum vermeld.

Samenstelling:
VOEDINGSWAARDE PER 100 ML PER 15ML (1 SOEPL.)
Energie 898 Kcal / 3700kJ 130 Kcal/555 kJ
Vetten 99,80 g 14 g
Vetten waarvan verzadigde 99,76 g 13,97 g
Koolhydraten 0 g 0 g
Waarvan Suikers 0 g 0 g
Eiwitten 0 g 0 g
Zout 0 g 0 g
(C8:0) caprylzuur 99% 99%

Ingrediënten:
C-8 MCT-olie (Middellange vetzuurketens) uit kokosolie.
 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :