Essentiƫle Vetzuren

Udo's Choice Ultimate Oil Blend

Udo’s Choice Ultimate Oil Blend is een combinatie van verse en ongeraffineerde biologische oliën met een speciale verhouding van de vetzuren omega 3-6-9.

Waarom essentiële vetten nemen?
De twee essentiële vetzuren die we uit onze voeding moeten halen, zijn omega-3 en omega-6. Vooral ALA, EPA en DHA zijn belangrijk voor een gezond leven. Alfa-linoleenzuur draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en hersenfunctie. Daarnaast zijn EPA en DHA van belang voor de normale werking van het hart. U merkt het: de essentiële vetten omega-3 en omega-6 kunnen van grote toegevoegde waarde zijn in het leven.

Wat maakt Udo’s Choice® Ultimate Oil Blend® zo uniek?

De lijnzaad-, zonnebloem- en sesamolie in de Ultimate Oil Blend zijn o.a. vers, gegarandeerd biologisch en ongeraffineerd. Ze zijn zodanig bereid dat de ideale verhouding van de omega-3, omega- 6 en omega-9 vetzuren werd verkregen. De olie wordt verder mechanisch geperst bij een lage temperatuur in een ultramoderne, licht- en zuurstofvrije omgeving. Deze methode werd door FMD zelf ontwikkeld om de stabiliteit en de voedingswaarde van het product te maximaliseren. Bovendien werden ‘secundaire’ ingrediënten bij het product gevoegd die uitermate voedzaam zijn en bijdragen aan een gezond leven: Efamol® teunisbloemolie, olie uit havervlokken en rijstkorrels, lecithine en MCT’s (middellange vetzuurketens). In tegenstelling tot vele andere oliën is Ultimate Oil Blend verpakt in ecologisch, niet-reactief, amberkleurig glas met een versheidsdatum. En ten slotte smaakt het heerlijk! Vrijwel geen enkele andere olie of oliemengsel benadert ook maar de waardevolle eigenschappen van Ultimate Oil Blend. Nog even vermelden dat Ultimate Oil Blend nooit opgewarmd mag worden. U kunt het heel gemakkelijk elke dag gebruiken op rauwkost, gekookte groenten, rijst, samen met andere sauzen op pasta’s, shakes of fruitsla. Heerlijk!

Aanbevolen gebruiksaanwijzing:

Tweemaal daags 1 soeplepel (15 ml) bij de maaltijd innemen. Eventuele vlokvorming of bezinksel is gebruikelijk bij deze olie. Om optimale kwaliteit te behouden, de fles voor elk gebruik zachtjes schudden.

• De Ultimate Oil Blend kan gebruikt worden in alle voedingsmiddelen, zowel in koude en warme gerechten (wel eerst van het vuur nemen). De olie niet gebruiken om te frituren, te bakken of te koken met hoge temperatuur.
• Wordt vaak gebruikt in fruit- of groentensalades, proteïnedrankjes, yoghurt, appelmoes en sappen.
• Doe wat olie op gestoomde groenten, rijst of pasta, op gebakken of gepureerde aardappelen. U kunt het ook toevoegen aan uw soepen (na het koken).
• Meng de olie met extra vierge olijfolie in bijvoorbeeld hummus of taboulé of in een dipsausje met balsamico azijn.
• Voeg de olie toe aan verse vruchtensappen samen met Udo’s Choice® Beyond Greens® voor een voedzame snack. 

Inhoud:
Udo's Choice Ultimate Oil Blend wordt aangeboden in donkerbruine glazen flessen van 500 ml en verpakt in een kartonnen doos (= volledige afscherming van het licht) waarop de lot- en houdbaarheidsdatum vermeld staan of in verpakkingen van 90 capsules van 1000 mg. De olie moet steeds koel bewaard worden.

Samenstelling:
______________________________________________________________________________
Ingrediënten: lijnzaadolie*, zonnebloemolie*, sesamolie*, kokosnootolie*, teunisbloemolie* (13 mg GLZ/15 ml), rijstkiemolie*, soja lecithine, haverkiemolie*, antioxidant (vitamine E).
De oliën in deze melange verstrekken diverse vetzuren met een 2:1 verhouding van Omega-3, en Omega-6. * van gegarandeerd biologische teelt, CA-BIO-113
_____________________________________________________________________________
VOEDINGSWAARDE PER 100 ML PER 30ML (2 SOEPL.)
Energie 3310 kJ (800 kcal) 993 kJ (240 kcal)
Vetten 93,0 g 28,0 g
Vetten waarvan verzadigde 10,0 g 3,0 g
Koolhydraten 0 g 0 g
Waarvan Suikers 0 g 0 g
Eiwitten 1,3 g 0,4 g
Zout 0,9 g 0,27 g
Meervoudig onverzadigde vetzuren 63,0 g 19,0 g
Alfa-Linoleenzuur (ALA) 42,0 g 12,6 g
Omega-3-vetzuren 42,0 g 12,6 g
Linolzuur 20,0 g 6,0 g
Omega-6-vetzuren 20,0 g 6,0 g
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 20,0 g 6,0 g
Omega-9-vetzuren 20,0 g 6,0 g

 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :